Get error when clicking on users by first letter

Area to ask questions or post comments related to this forum.
Post Reply
User avatar

Topic author
srobertsfsj
Moderator
Posts: 701
Joined: Fri Dec 16, 2011 2:01 pm
Location: Gardnerville, NV

Get error when clicking on users by first letter

Post by srobertsfsj » Mon Jul 22, 2013 12:42 pm

Not sure if its just me or not but I noticed that when I am in the members page and I click on a letter (I.E. "B") I just get a blank page that just says "pageok" in the top left corner. Thought you should know. It does seem to work correctly tho if I got to "find a member" first and then click on a letter.
Scott R.

'86 Grand Wagoneer "Super Chief" 5.3L drivetrain/ WT conversion / TT's Fabworks SOA and SF / 35x12.5x16 BFG M/T KM2 http://www.fsjnetwork.com/forum/viewtop ... 294&p=3364

"After years of being paranoid about my Jeep’s temp going towards that 220F mark, I’m realizing that if it was real problem, Jeep engineers would have painted that area RED." - FSJ Guy

User avatar

Stuka
Site Admin
Posts: 9254
Joined: Thu May 12, 2011 5:53 pm
Location: Sonora, CA
Contact:

Re: Get error when clicking on users by first letter

Post by Stuka » Mon Jul 22, 2013 12:54 pm

Yeah its a known issue that I have not fixed yet. Mostly because I have not tracked down where it breaks. But thanks for reminding me. I will look into it some more.
1981 J10 AMC 258 with HEI and Weber 32/36 DGEV Carb, T176, NP208, D44/M23 with 4.56 gears and Detroit Locker, 6" lift, 33x12.50 Cooper STT's, BJ's Offroad Rear Dozer Bumper.
2017 JKU Rubicon Lifted and stuff
Pevious Jeeps: 1975 Cherokee, 2008 JK, 2005 KJ, 1989 XJ

User avatar

Tad
Vendor
Posts: 2246
Joined: Fri May 13, 2011 4:08 am
Location: Southern AZ
Contact:

Re: Get error when clicking on users by first letter

Post by Tad » Thu Jul 25, 2013 4:53 am

Stuka, I think we talked about this in a PM?

If you click on username first. then click on the letter you want it works.
A collection of 1966 to 1986 parts.
Self Inflicted Flesh Wound
Caddy425/TH400/Atlas 4spd/14B/D60/37" Trxus MT's
(Join date = Friday the 13th)

My Stuff:
http://www.ttsfabworks.com/
Tech Stuff:
IFSJA WMS Project
TadRack Files-Open Source

User avatar

fulsizjeep
Moderator
Posts: 4505
Joined: Sun Nov 06, 2011 7:21 am
Location: Mancos Valley, CO
Contact:

Re: Get error when clicking on users by first letter

Post by fulsizjeep » Thu Jul 25, 2013 9:12 am

I have also experienced this for some time now. I figured the "pageok" bit bucket was over flowing with zeros. ;)
Sent from my IBM 5150 using TN5250 emulation.

Flint Boardman ~ http://jubileejeeps.org
Embracing the Borg Warner QuadraTrac since 1980 http://jubileejeeps.org/quadratrac
88 GW, 401/727/208, 5" lift, D44s/4.10s/locked up, 35s, a few Evil Twin mods, http://eviltwinfab.com and a few TT's Fabworks mods, http://www.ttsfabworks.com
76 401 Wag, 77 401 Wag, 77 401 J20

User avatar

Stuka
Site Admin
Posts: 9254
Joined: Thu May 12, 2011 5:53 pm
Location: Sonora, CA
Contact:

Re: Get error when clicking on users by first letter

Post by Stuka » Thu Jul 25, 2013 11:02 am

Yeah Tad we did. And now that I look at it again, I think I know of a way to fix it.
1981 J10 AMC 258 with HEI and Weber 32/36 DGEV Carb, T176, NP208, D44/M23 with 4.56 gears and Detroit Locker, 6" lift, 33x12.50 Cooper STT's, BJ's Offroad Rear Dozer Bumper.
2017 JKU Rubicon Lifted and stuff
Pevious Jeeps: 1975 Cherokee, 2008 JK, 2005 KJ, 1989 XJ

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest